WooCommerce er nå den mest populære e-handelsplattformen på nettet, slik at du kan være trygg på at du er i godt selskap.

WooCommerce kommer fullpakket med en rekke funksjoner inkludert gratis. Ta en titt på vår omfattende funksjons liste for å se alle de tingene som er dekket av WooCommerce Core.

Ønsker å selge på nettet? Bli med i fellesskapet vårt.

WooCommerce brukes over hele verden fra Australia til Asia, USA til Afrika. Åpne butikken din i dag og begynn å selge.

Fysisk, digital? Selg noe. Hvor som helst.

Enten det er t-skjorter i alle former og størrelser, musikkfiler eller programvare. Selv tilknyttede produkter fra en markedsplass. Det meste er muligt.

BETALING GATEWAYS

WooCommerce leveres med PayPal (for å akseptere kredittkort og PayPal-konto betalinger), BACS og kontanter ved levering for å motta betalinger. Trenger du en bestemt betalingsgateway? Sjekk listen.

Send det dit du ønsker.

Når du setter opp butikken din, kan du velge å tilby gratis frakt eller frakt frakt. Hvis du bare vil sende produktene dine til et bestemt land, kan du også enkelt konfigurere disse innstillingene i dashbordet ditt også.

Skatter, lagernivåer? Du kontrollerer alt.

Skatter er det siste du vil tenke på når du setter opp butikken din – og det er en av de siste tingene dine kunder vil tenke på når de kjøper online. Så, vi har gjort det enkelt.

EKSTRA KONTROLLSATTSKLASSER.

Kontroller hvilken avgiftsklasse frakt får, eller la den være så fraktskatt beregnes på selve varen.

AUTOMATISKE SKATTEKALASJONER

Skatter og avgifter kan beregnes ut fra kundens fraktadresse, faktureringsadresse eller butikkens basisadresse.

GEO-LOCATION SUPPORT

Du kan velge om WooCommerce-butikken bruker butikkens adresse eller bruker geografisk plassering for å oppdage kundens adresse for egendefinerte skatteberegninger.

HOLD TRACK OF YOUR STOCK

Administrer enkelt dine digitale eller fysiske produkter med vårt intuitive og WP-sentriske brukergrensesnitt. Tilordne butikkansvarlige for å håndtere lagerstyring.

Utvid WooCommerce

Med hundrevis av gratis og betalte WooCommerce utvidelser, som spenner over alle dine logistiske og tekniske krav, kan du være trygg på at det er en utvidelse for dine spesifikke behov.

Kontroller dine egne data. Alt er ditt. For alltid.

En av de største risikoen ved å bruke en hosted eCommerce-plattform er hva som skjer med dataene dine hvis de nærmer seg butikken. Denne fullstendige mangelen på kontroll over det mest kritiske aspektet av nettbutikken din er grunnleggende.

BYGG DINE DATABASER

WooCommerce lar deg integrere med en rekke utvidelser som du kan bruke til å bygge dine egne databaser for kampanjer og markedsføringskampanjer.

SECURE, AUDITED CODE

WooCommerce blir revidert av bransjeledere for å sikre at vårt plugin overholder WordPresss beste praksis og kodingsstandarder, slik at den er sikker og oppdatert.